Wednesday, 14 December 2011

Kalau hendak seribu daya....

Bismillahirrahmaanirrahim...

Dah lama pasang niat nk ada blog sendiri tp hari ini barulah impian tu jadi nyata Alhamdulillah.Congrats to myself coz i'm a step ahead ( orang lain dah lama dah , aku ni kira kategori yg ketinggalan zaman jgklah ).
Bukan apa, kalau nk ada blog sekalipon mesti ada misi dan visinya.Bukan taqlid 'membabi buta' semata.Semoga ada perkara baik yang bisa dikongsi di alam maya ini InsyaAllah.

2 comments:

  1. Tahniah!
    Berblog ni menambahlkan silaturrahim. lepas tu gambar2 kita tu tersimpan cantik mcm dokumentasi brg kita lah dan maybee boleh jadi rujukan sejarah keluarga,
    Hehe mcik nak follow tapi tak boleh ...nama nabil yg ada..mcik tipai je...

    ReplyDelete
  2. Hai dah sebulan dah, tambah bahan!, mcik letak di kotak kelaurga? biar sedara2 baca! Ada baca Adib maksu limah punya, menarik gak.'the reader'kat keluargaku.

    ReplyDelete